تبلیغات
کمیته تحقیقات دانشکده پرستاری ومامایی زنجان - آشنایی با خواص سیب:

کمیته تحقیقات دانشکده پرستاری ومامایی زنجان
 

محل درج آگهی و تبلیغات
 
نوشته شده در تاریخ یکشنبه 4 فروردین 1392 توسط محمد حسینخانی

آشنایی با فواید میوه سیب,خواص میوه سیب

%www.ParsaFun.ir آشنایی با خواص میوه سیب

سیب سرشار از آنتی‌اکسیدان‌های قوی است و خواص درمانی آن فراوان است
۱- سیب سرشار از فلاونوئید و پلی‌فنول‌ است که هر دو آنتی اکسیدان قوی هستند.

۲- طی نتایج مطالعات، تاثیر آنتی‌اکسیدان ۱۰۰ گرم سیب، برابر است با جذب ۱۵۰۰ میلی‌گرم ویتامین C .

3- سیب دارای مقادیر فراوانی ویتامین و مواد معدنی است که باعث تقویت خون می‌شود.

۴- سیب دارای اسید مالیک و اسید تارتاریک است که از اختلالات کبدی و هاضمه پیشگیری می‌کند.

۵- سرکه سیب که به عنوان نوشیدنی از آن استفاده می‌شود از ایجاد سنگ کلیه پیشگیری می‌کند.

۶- پوست سیب، حاوی پکتین است که با تهیه گالاکترونیک می‌تواند مواد سمی را از بدن بیرون کند.

۷- خوردن یک عدد سیب در روز، به کاهش کلسترول خون و نیز کاهش بیماری‌های پوستی کمک می‌کند.

خوردن سیب برای رفع بیماری‌های زیر مفید است:

• چاقی

• سردرد

• التهاب مفاصل

• التهاب مثانه

• کم‌خونی

• سل

• التهاب اعصاب

• بی‌خوابی

• زکام

• سنگ‌های کیسه صفرا

• انگل

• بوی بد دهان

• پیوره

ارزش غذایی برای هر ۱۰۰ گرم سیب

ویتامین A 900 واحد
ویتامین B تیامین ۰۷٫ میلی‌گرم
ویتامین C 5 میلی‌گرم
ویتامین جی مقدار نامعین
کلسیم ۶ میلی‌گرم
آهن ۳ میلی‌گرم
فسفر ۱۰ میلی‌گرم
پتاسیم ۱۳۰ میلی‌گرم
کربوهیدرات ۱۴٫۹ گرم
کالری ۵۸





.: Weblog Themes By Pichak :.


تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است | طراحی : پیچک

  • دانلود فیلم
  • ورود