تبلیغات
کمیته تحقیقات دانشکده پرستاری ومامایی زنجان - آجیل خطر ابتلا به سرطان را نصف میکند:

کمیته تحقیقات دانشکده پرستاری ومامایی زنجان
 

محل درج آگهی و تبلیغات
 
نوشته شده در تاریخ دوشنبه 11 دی 1391 توسط محمد حسینخانی

خوردن غذاهای حاوی ویتامین E از جمله آجیل و روغن زیتون با عث نصف شدن خطر ابتلا به سرطان می شود.

محققان مركز سرطان شناسی در اورلاندوی فلوریدا با هدف بررسی نقش تغذیه مفید در كاهش انواع سرطان به این نتیجه رسیدند كه مصرف مواد

غذایی مانند آجیل و روغن زیتون می تواند ابتلا به سرطان مثانه را در انسان به نصف تقلیل دهد.

محققان این مركز همچنین گفتند: مصرف ویتامین E نقش موثری در كاهش حمله های قلبی دارد اما هنوز از نظر عملی نتوانسته اند مدارك قابل مستندی را در این خصوص ارائه كنند.

گفتنی است ، مطالعه اخیر روی 1000 نفر از ساكنین هیوستون تگزاس صورت گرفت و موارد ابتلا به سرطان مثانه را در بین كسانی كه ویتامین E بیشتری مصرف كرده بودند 25 درصد كمتر از بقیه مشاهده كردند.





.: Weblog Themes By Pichak :.


تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است | طراحی : پیچک

  • دانلود فیلم
  • ورود